Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Imponerande föräldrar i Västerfärnebo

Åtskilliga gånger under det senaste året har jag förundrats och imponerats av vårdnadshavarna på Västerfärnebo skola.

Ständiga anpassningar till pandemin har behövt göras under det läsår som passerat. Vid minsta symptom har barn hållits hemma, vid smitta har hela familjen satts i karantän. Som förälder har man inte kunnat besöka sitt barns skola; utvecklingssamtal har hållits digitalt och föräldramöten, skolavslutningar och Lucia-firanden har ställts in/ genomförts utan föräldrar på plats. För att minska smittspridningen har många dessutom minimerat sina barns tider på fritids och under december (när mellanstadiet gick över till fjärrundervisning) slöt föräldrarna upp och hjälpte till att lösa även detta på ett föredömligt sätt. När personalen varit hårt pressad (med få på plats och stor brist på vikarier) har föräldrarna visat stor förståelse för de olika lösningar som behövt göras.

Nu är det sommarlov, och jag hoppas att ni föräldrar njuter av det tillsammans med era barn. I augusti startar ett nytt läsår och förhoppningsvis får vi se mer av varandra under det kommande läsåret. Tills dess vill jag bara framföra ett stort och hjärtligt TACK för allt ni gjort, ni är guld värda!

Anna Berglind, lärare Västerfärnebo skola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel