Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Myggplågan är över oss!

Det är fortfarande sköna maj och normalt så här års inne i stan finns det inga tankar på att ta på sig myggmedel dagtid. Inte heller vid besök i spåret har det behövts myggsprayanvändning förrän mitt i sommaren.

Jag trodde inte mina ögon när jag upptäckte att jag blivit illa myggbiten bara efter en kort promenad över en av de vita broarna i stan. Lika illa var det att sitta i mina vänners trädgård, belägen nära kyrkogården. Vi fick spraya oss för att få sitta i fred dagtid!

Jag undrar naturligtvis vad som kommer härnäst? Fler och fler mygg varje dag resten av sommaren då ingen myggbekämpning alls förekommer från kommunens sida? Men hallå gör något!

Samtidigt får jag åter igen ta upp problemet med vinterns grus som ligger kvar i allén till kyrkogården. Det är ett ofog att låta gruset ligga kvar. Varför sopar man inte rent där som i resten av centrum? Ska det vara så svårt!

Illa myggbiten Salabo

Läs också: Nu finns pengar till att bekämpa myggen: ”Jag är fantastiskt glad”

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel