Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Oavsett vad polisen gör passar det inte alla

När jag läser Gunnar Larssons insändare så håller jag med om att de som begår brott överlag får för lite konsekvenser. Sedan blir jag lite förundrad över att han så tydligt i detta sammanhang ställer sig på vargmotståndarnas sida.

Hans insändare blev mer ett ställningstagande i vargfrågan och på detta sätt kritisera polisen. En påverkad förare är lika farlig för allmänheten med eller utan polisen efter sig. Oavsett vad polisen gör så passar det inte alla. Polisen ska beivra brott enligt svensk lag och vill man ändra på straff med mera får man se till att lägga sin röst på ett parti som vill och har förmåga att skapa ett tryggare samhälle.

Alla som begår brott ska lagföras, även den som sysslar med otillåten jakt. Ingen undantagen.

Till polisen säger jag: fortsätt med det goda arbete ni utför efter de resurser ni har och utifrån de lagar Sveriges riksdag beslutat om.

Sedan kanske blickarna ska riktas mot den flathet de styrande i vårt land just nu bevisar genom enbart prat i stället för handling när det gäller kriminalitet.

Nattuven

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel