Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Protest mot att vattengympan slutar

Detta är en protest mot att vattengympan läggs ner i Sätra Brunn.

Vi är sju grupper om 20 personer på måndagar och tisdagar, och två grupper om 25 personer på onsdagar. Hur många grupper som finns ytterligare vet jag inte, men enligt tidningsartiklarna i SA och VLT är det många fler. Detta är rehabilitering på hög nivå för en relativt liten kostnad från samhällets sida. Denna gymnastik sparar många sjukhusbesök för ett antal deltagare, både med rehab och för det allmänna välbefinnandets skull. 190 personer på två dagar, så många konferensgäster går ej att få i dessa dagar då många konferenser sker med video och dator.

Det finns inget motsvarande i Sala med samma varma vatten som är en förutsättning för denna gympa. Allt omkring med varmt badvatten måste i alla fall finnas för övriga gästers skull. Hur många konferensgäster frågar efter bassängbad? De flesta sitter i alla fall i bubbelpoolen och dricker öl. Vill några bada finns det plats för dessa bland oss som har vattengympa. Allt detta är kortsiktigt tänkande och en skymf mot oss och lokalbefolkningen. Många har haft vattengympan igång under 25 år och mera. Detta är en tillgång som ej är mätbar.

Detta medför en stor badwill som ej går att reparera. Tänk efter då goodwill är mycket svårt att få och att behålla.

Skapa flera tillfällen för vattengympa på exempelvis måndagar, då det tydligen är dålig beläggning på brunnsgäster.

Skärp er i ledningen för Sätra Brunn!

Besviken vattengympare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel