Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sala ska växa - varför då?

Vill vi verkligen att Sala ska växa? Attraheras alla av en större stad? Vad är bra med att Sala kommun växer?Skatteintäkterna måste öka mer än vad de kommunala verksamheterna måste stärkas upp med. Blir det verkligen så eller blir det ändå större problem med försörjningsstöd och/eller andra problem?

Billiga lägenheter lär inte besättas med de som betalar mycket skatt.

Sala har en brist på akademiker som betalar mycket skatt. En fråga som är viktigare än att Sala ska växa är hur får vi hit verksamheter som har behov av välbetalda akademiker?

I dag pendlar många akademiker till/från Sala och frågan är hur vi får till attraktiva boenden och bra barnomsorg och skola så fler akademiker ser Sala som en möjlig bostadsort? Att attrahera akademiker till Sala är något som verkligen är bra för Salas skatteintäkter. Detta bör vara en en huvudfråga för Sala lokala politiker!

Skatteintäkter

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel