Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sätt stopp för buskörarna!

Många vill ha en lugn och fin jul, men får vi det då dessa kriminella bilister sladdar och kör rally på Salas gator dygnet runt? Det är värst på nätterna då skrotbilarna kommer fram och sladdar sig genom gatorna i höga hastigheter med vrålande motorer.

Ska vi ha så i en ekokommun som Sala ska vara och måste folk få sin julefrid förstörd och sin sömn förstörd natt efter natt då det även spelas hög musik nere vid Lidl så rutorna skakar och boende inte kan sova?

Vet att många ringer polisen men dom gör inget. Ska 100-tals hushåll få sin sömn förstörd natt efter natt pga dessa kriminella ligister som leker rally? Nej, nu får det vara slut! Det är dags att Sala kommun hjälper sina invånare. Bygg ljudvallar vid Lidl och macken och ta bort rondellen där dom sladdar åt både hållen på nätterna.

Nild

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel