Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Soppåsen sprack – skräpet fick ligga kvar

För några dagar sedan firades "Stora Städdagen". Den dagen promenerade jag som vanligt morgonvändan med min hund. En bit framför mig på gång- och cykelbanan var mor och dotter (en flicka i tioårsåldern) ute med varsin kasse och plasthandskar och plockade upp allt skräp som låg på och intill promenadstråket intill Jakobsbergsgården.

Kassarna var nästan fulla med skräp när vägen tog slut. Min promenad var också i det närmaste slut. Nedanför Jakobsbergsgården finns en soptunna uppsatt på en lyktstolpe. En man i tjugofemårsåldern försökte pressa ned sin soppåse i behållaren, påsen var dock för stor och sprack. Innehållet spred ut sig på den nystädade marken, mannen begav sig raskt från platsen.

Jag trodde att han skulle återvända och samla upp sitt skräp. När jag skriver detta har tre dagar gått och soporna ligger fortfarande kvar.

Make my day

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel