Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Supersnabb service, Sala kommun!

I måndags 2/9 råkade jag ut för en sak som inte var så värst roligt. När jag skulle sätta mig på toan så kändes det som om man fått in en näve grus i höftleden och smärtan var inte nådig. Härdade dock ut till tisdagen och den värsta smärtan hade lagt sig.

Tänkte att jag nog borde ha en förhöjning på toastolen så att det inte gäller på så mycket. Ringde Sala kommuns rehabenhet och pratade med Inger. Två och en halv timme senare var förhöjningen på plats. Tala om snabb service.

På onsdagen ringde rehabteamet igen och vill komma på ett besök till direkt men på grund av ett akutbesök på Sala Väsby vårdcentral kunde jag inte då, men på torsdagen knackade det på dörren och jag fick lite fler hjälpmedel och fick några bra tips på hur man kan underlätta tillvaron.

I dessa tider när alla hittar på mer eller mindre välgrundade saker på att klaga på kommunen så måste jag verkligen tacka för en perfekt service. Nu gäller det nog för mig att minska några, många kilon så att rörligheten kommer tillbaka.

Återigen en stor eloge för supersnabb service, rehab.

Eric Thorsell, Möklinta

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel