Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar till CityMail

Svar till Patrik Alling (SA 18/3):

Jag har under senare år åkt bil till södra Sverige via Västerås och Örebro vid några tillfällen. Vid alla tillfällen har jag mött fyra eller fem gröna långtradare som skyltar med namnet CityMail. Både när jag åkt norrut och söderut. Patrik måste ha glömt dem när han skriver om sina fordon.

Han skriver också att Postnord inte skulle påverkas om de fick tillbaka de runt 19 procent som tagits av CityMail.

Det skulle troligen hjälpa Postnord att fortsätta dela ut post varje vardag.

Här har vi konsumenter påtvingats oss någonting som ingen av oss vill ha. Vi har heller aldrig blivit tillfrågade. Det måste också vara svårt för er att veta att nära 100 procent av oss inte är intresserade av er trafik.

De enda intressenter ni har är veckotidningar, vissa större föreningar och reklammakare som får billigare porton. För dem finns inga större intressen av hur det går för postgången för oss andra.

Vi borde kanske göra som somliga abonnenter gör med reklamen. CityMail – nej tack. Kommer det någon adresserad post kan ni lägga det i gula postlådorna. Då kommer det rätt. Det övriga ni delar ut kan vi vara utan.

Bosse

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel