Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vansinneskörning i Möklinta

Torsdagen den 3/10 kör en person med sin oregistrerade personbil genom Möklinta och runt i samhället i mycket hög fart. Förbi skolan och lekskolan där barn var ute.

Att ingen olycka inträffade var rena turen. Även mötande trafik och fotgängare klarade sig som genom ett under. Det var inte bara "dåren" som höll hög fart på vägarna, de efterföljande polisbilarna var en lika stor fara. Ingen helikopter! När "dåren" till slut kunde infångas förs han till polisstationen i Sala och blir uppskriven och frisläppt! Vad har vi för menlösa lagar?

Om det hade varit en misstänkt vargskytt hade det blivit häktning i isoleringscell, tre till fyra veckor och förhör varannan timme, dygnet runt. För vansinneskörningen finns det väl ingen brottskod? Är detta det Sverige vi vill ha? Dags för ett folkuppror och en ny regering!

Gunnar Larsson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel