Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Wigelsbo vinklar sanningen om kommunens ekonomi

Visst är det så att Anders Wigelsbo tog över Carola Gunnarssons oreda, Wigelsbo är dock ingen nykomling utan har många långa år bakom sig som kommunpolitiker med position och god insyn.

Wigelsbo har dessutom vrängt sig som en mask under tiden han levererat sina vinklade sanningar om kommunens ekonomi som senare visat sig vara precis så illa som olyckskorparna och oppositionen hela tiden hävdat.

Försvarstalet för Hanna Westman fick mig att sätta morgonkaffet i vrångstrupen. Den enligt egen utsago så påläste skribenten verkar dock helt missat att Westman föregående mandatperiod var kommunens näst högste politiker. Få har haft möjlighet till information och påverkan som Westman.

Att byta stol innebär inte att börja på noll.

Att moderater, liberaler och kristdemokrater är med och styr Sala kommun märks det inte mycket av i debatten, de är skrämmande tysta, men det skulle rimligen en lokal tidning som Sala Allehanda kunna råda bot på. Varför får vi aldrig läsa intervjuer om den kommunala ekonomin med Liberalernas Mårten Hemström eller Kristdemokraternas Magnus Holms perspektiv?

Salabo som ledsnat på sandlådefasonerna

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel