Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur prioriteras det i Sala?

Annons

Hur prioriterar de styrande i kommunen? Vad blir konsekvenserna av de styrandes ovilja till att ta tag i kommunens underskott? Det är skrämmande tyst från de styrande i Sala kommun när det gäller det stora underskott som redovisats inte minst inom vård och omsorg men också skolan. Vi har fått frågor från orolig personal i kommunen som undrar hur det kommer att drabba deras verksamheter. Vi socialdemokrater tycker att de styrande med Anders Wigelsbo (C) och Hanna Westman (Sbä) i spetsen är skyldig både anställda och kommuninvånarna ett svar på hur de tänker och vad de kommer att prioritera för att få en ekonomi i balans.

Vi socialdemokrater har krävt att detta ska redovisas senast den 14 augusti med andra ord i god tid före valet! Är det återigen barnen och kvinnorna inom skolan och vården som ska betala priset för Allians för Salas bristande koll på kommunens ekonomi?

Ulrika Spårebo, Per-Olov Rapp, Camilla Runerås, Bo Kihlström, Socialdemokraternas representanter i Kommunstyrelsensledningsutskott

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons