Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LP har ingen linje

Annons

I en insändare (12/7 skriver Kjell Söderberg (LP) att man inte kommer att ingå i någon koalition efter valet och att man är ”det enda partiet som inte kommer att kohandla”.

Uttalandet är märkligt eftersom det innebär att LP ställer sig avvisande till samarbete med övriga partier och således öppet deklarerar att man kommer att gå sin egen väg.

Frågan inställer sig då omedelbart om hur LP:s väg ser ut. Om vi blickar tillbaka på det som hänt under innevarande mandatperiod har Heby kommuns invånare anledning att känna stor oro.

Den politik som LP hittills fört har svajat hit och dit på ett sätt som bäst kan liknas vid en överförfriskad festprisses vingliga färd hemåt genom natten. Nu senast när man plötsligt bytte fot i frågan om vårdnadsbidraget och röstade emot sin deklarerade övertygelse.

Det är viktigt att Heby kommun för en konsekvent politik. Oöverlagda och plötsliga beslut som går stick i stäv med tidigare presenterade åsikter försvårar det politiska arbetet och skapar förvirring och politikerförakt.

Runhällen

Jan Malmsjö (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons