Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så ni parkerar!

Annons

Det gör mig riktigt ont i hjärtat varje gång jag ser hur folk parkerar sina fordon på trottoarer/-gång- och cykelbanor bara för att lättjan och egoismen är så stor.

Att vara så slö och inte bry sig ett dugg om medmänniskorna måste vara brist på sunt förnuft. Själv är jag ung och har inte allt för stora problem att ta mig förbi ett dumt parkerat fordon, men för pensionärerna, barnfamiljer och funktionshindrade är det ett stort problem.

Ska pensionärerna behöva gå omvägar bara för att någon inte bryr sig, eller barnfamiljen riskera något för att gå på gatan för att ta sig förbi, eller för den funktionshindrade som har det tufft som det är?

Allt detta bara för att personer tänker på sig själva och struntar i omvärlden!

I dag kunde jag inte låta bli att ta ett kort och ifrågasätta chauffören av fordonet med släp. När ett par behöver göra ett bankärende i Heby parkerar chauffören på trottoaren mitt emot banken, släpper av sin medpassagerare som uträttar sitt ärende.

När sedan fordonet med dess släp ger sig av så har det stått parkerat mitt på en av det mest trafikerade gång/cykelvägarna i Heby centrum mitt på dagen.

I fortsättningen kanske man ska skicka in korten till polisens tipsavdelning för att försöka få ett stopp på detta?

Uppretad, Heby

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons