Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför svarar ingen när frågor ställs om Sala?

Annons

Destination Sala är inte riktigt på tårna som man bör vara om man ska jobba med att lyfta fram Sala, dess fina platser och företag.

Deras Facebooksida kommunicerar ut en sak men har ingen som svarar när frågor ställs. Ett exempel är när de gjorde reklam för skyltsöndagstävlingen där man gick ut med vad som skulle hända i centrum den 2:a december. Fint så långt, men att följa upp med vilken butik som vann samt att kanske lägga ut lite foton samt röster från dagen var inte att tänka på. Har man sagt A så väntar ju alla som bekant på B.

Jag skrev på deras Facebook men fick inget svar. Det var svårt att ens ta reda på vilka som står bakom detta och det tog lång tid innan jag via en bekant, som hade insyn, fick fart på dem och de la ut vinnaren. Detta efter någon vecka då folk redan hade lagt skyltsöndagen bakom sig och Lucia stod för dörren.

Det är som sagt bra att lyfta företag i Sala och de gjorde så i ett nytt inlägg. Där står svart på vitt att en "Allan Daxton är i Sala och besöker Gårdsjö Älgpark …". Mig veterligen ligger den i vackra Heby kommun strax norr om Morgongåva.

Det är av högsta vikt att när man jobbar med turism och besöksverksamhet att man har en tvåvägsdialog med folk samt att man skriver var en viss attraktion ligger.

Jättebra att kunna stötta varandra mellan grannkommunerna och vi har mycket gemensamt. Men kommer man utifrån och ser inlägget så självklart tror man att parken ligger i Sala. Flera har påpekat detta men som brukligt är det ingen som bryr sig om att kolla upp vad som händer på inläggen man lagt ut.

Det är av högsta vikt att när man jobbar med turism och besöksverksamhet att man har en tvåvägsdialog med folk samt att man skriver var en viss attraktion ligger.

Så jag hoppas att det blir lite positiv fart på de, vilka det nu är, som styr i Destination Sala och att ni inte bara slänger ut saker på Facebook utan att följa upp det, utan håller er uppdaterade vad som kommuniceras tillbaka där.

MK

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons