Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

State of Grace spelar på Salafestivalen

2011 kan bli ett stort år för Hebybandet State of Grace. Om en vecka, lördag den 28 maj, spelar bandet i Rockkarusellens riksfinal på Tyrol i Stockholm. Nu är det också klart att bandet ska spela på Salafestivalen, som arrangeras på Stora torget.

Annons
State of Grace, från vänster: Erik Ekblad, Hampus Johansson, Erik Johansson och Johan Nelén.

State of Grace blir ett av banden som kommer spela på lördagen.

- Det känns jäkligt bra, säger Hampus Johansson i State of Grace.

De har inte hunnit fundera så mycket på spelningen på Stora torget.

- Men det blir låtarna på ep:n och lite gott och blandat från tidigare. Kanske blir det även någon helt nyskriven låt också.

Ni kommer stå på Stora torgets scen och kanske spela inför flera tusen besökare. Spelningen blir ungefär ett år efter att ni var förband till Status Quo inför 1500 besökare. Vilket är störst?- Vilken svår fråga. Vi vet ännu inte så mycket om upplägget på festivalen. Men Salafestivalen är en schysst spelning och det ska bli kul att spela på en festival som vi själva gått på många gånger tidigare.

State of Grace har redan en hel del spelningar inbokade innan Salafestivalen. Bland annat blir det tre spelningar nästa helg. På fredagen spelar de i Köping, dagen efter är det riksfinal i Rockkarusellen och på söndagen väntar Yeah!-festivalen i Örebro.

Mer läsning

Annons