Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måndagen blev lyckad – fyra lokala segrar

Det blev sammanlagt fyra ortssegrar under måndagens tävlingar på Rättviks och Bollnästravet. Björn Röcklingertränade Zätakicken vann ett montélopp på Rättvikstravet.

Lärlingen Nathalie Johansson red hästen som sladdade en bit bakom täten ända fram till slutkurvan. Men Johansson fick en härlig fart på Zätakicken som via en grym slutspurt tog en lätt seger till slut.

Under samma tävlingar tog Jörgen Westholmtränade Dream Trotter en imponerande seger. Hans G Eriksson körde tidigt fram utvändigt om ledaren med hästen. Trots det tuffa loppet gick Dream Trotter undan till en lätt seger på upploppet.

På Bollnästravet vann Julmyralärlingen Nicklas Westerholm med Östervålaamatören Kristiina Westerholms Man In The Mirror. Efter ett fint lopp i andraspår med rygg var Man In The Mirror överlägsen till slut. Det var hästens tredje årsseger på nya rekordet 1.12.4 över 1640 meter autostart.

Örjan KIhlström körde Salatränaren Rikard Lindhs Prince Above till seger samma kväll efter ett lopp utvändigt om ledaren. Hästen stegade undan till seger med till synes krafter kvar över mål. Det var Rikard Lindhs tionde tränarseger för året.