Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord över Anders Åkesson: ”Vi tänker på alla roliga och goda stunder i kaffehörnan”

Anders Åkesson på Hedåkers verkstad har lämnat oss.

Anmäl text- och faktafel

Anders Åkesson och hans verkstad blev en institution på orten. Han började arbeta åt Henrik och Bernt Wallin för att senare överta verkstaden.

Att det under alla år funnits en lokal verkstad har varit positivt för orten.

Nu har Britt-Marie och Anders lyckats sälja verkstaden så att verksamheten fortsätter. Vi får hälsa Johan välkommen och lycka till.

Den som besökte Hedåkers verkstad när Anders hade någon eller några av sina ”jargong”-vänner där kanske inte trodde att han hade social empati och omtanke om sin omgivning, men det hade han verkligen.

Vi är många under årens lopp som Anders hållit ett vakande öga på, genom regelbundna besök och telefonsamtal. Många som oroade sig för bilbesiktningar tog Anders hand om. Man lämnade bilen till Anders och hämtade den nybesiktigad. Eventuella reparationer och konflikter med besiktningen tog Anders hand om. Tala om service.

Vi tänker med tacksamhet på alla roliga och goda stunder i kaffehörnan.

Sven-Olof Pettersson, en av kaffegästerna