Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här syns kändisarna på New York fashion week – med handsydda lyxväskan från Tärnsjö

Supermodellen Romee Strijd fotades nyligen på New York fashion week när hon bar på den överdimensionerade lyxväskan HVRMNNSN. Väskan som är av skandinavisk design är handsydd på Tärnsjö Garveri.

Annons

Victoria's secret-modellen Romee Strijd under New York fashion week utanför Jeremy Scotts S/S 18-visning.

Det var i samband med en modevisning i New York som supermodellen sågs bära en svart modell av väskan som är handsydd i Tärsjö.

Väskan har dock varit i blickfånget mer än en gång den senaste tiden. Den amerikanska skådespelerskan och skönhetsdrottningen Olivia Culpo sågs förra veckan med en ljus modell.

– Det är fantastiskt att se Romee med väskan och kul att hon har omfamnat oversized-designen, bland annat med en underhållande story på Instagram. På samma sätt som med Romee tycker vi att det är väldigt glädjande att Olivia Culpo, en av de amerikanska tjejer som verkligen är i ropet, väljer att använda just vår väska, säger Ole Winther leendes, som är Brand Director för HVRMNNSN i ett pressmeddelande.

Den amerikanska skönhetsdrottningen Olivia Culpo, som tidigare vunnit Miss Universum, fotades förra veckan i New York city (utanför Rosetta Getty S/S18) med en ljus modell av väskan.

Enligt företaget HVRMNNSN är väskan ett statement för hållbart mode, handsydda med ekologiskt, spårbart läder som är vegetabiliskt garvat på det familjedrivna garveriet i Heby kommun.

– Vi tror att kombinationen av skandinavisk design å ena sidan och bärkraftig produktion å andra sidan har medverkat till den enormt goda responsen vi får från USA sedan vi tog väskorna över havet, säger hon.

Romee Strijd med over size-väskan som är handsydd i Tärnsjö.

Mer läsning

Annons