Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny vd för Wall-bolag ska profilera Gåvan

Leif Lindh blir ny vd för Wall-ägda Ramsjö fastigheter AB. Hans första uppgift blir att locka fler hyresgäster till stationshuset i Morgongåva.

– Innan året är slut så kommer vi att ha hela stationshuset uthyrt, det är jag övertygad om, säger Leif Lindh, företagare och nytillträdd vd för Ramsjö fastigheter AB.

Stationshuset rymmer nio kontorsutrymmen av vilka tre är uthyrda i dag.

– På 23 minuter har du tagit dig hit från stationen i Uppsala. Tågstoppet här i Morgongåva har förbättrat ortens attraktion och jag är helt övertygad om att det finns ett stort intresse, säger Leif Lindh.

Han menar att Morgongåva är inne i en expansiv fas både när det gäller näringsliv och bostäder och han ser en fortsatt stor utvecklingspotential.

– Just nu byggs det nya lokaler i Morgongåva Företagspark, det byggs en hel del nya bostäder och ytterligare bostäder är på gång. Det satsas mycket och det andas stark framtidstro just nu, säger Leif Lindh.

Förutom stationshuset äger Ramsjö fastigheter också före detta Alcab-lokalerna som ligger alldeles intill riksväg 72.

– De lokalerna ska nu rustas upp och sedan gäller det för mig att skaffa ytterligare hyresgäster även till dessa lokaler, säger Leif Lindh.

Anders Wall är mycket glad över att Leif Lindh nu blir vd för Ramsjö Fastigheter.

– Han är en entreprenör ut i fingerspetsarna som får saker att hända. Han är affärsmässig samtidigt som han är lokalt orienterad och har många kontakter. Det är styrkor som gör att han passar mycket bra för uppdraget, säger Anders Wall, styrelseordförande.