Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya uppgifter: 41-åringen gav sin man mystisk spruta

Maken blev sjuk efteråt.

Turerna kring den mordmisstänkta 41-åriga kvinnan och hennes 18-årige sambo blir fler och fler och alltmer märkliga.

Tidigare under tisdagen framgick det att 18-åringen är högintressant i utredningen om en grov misshandel på de båda ensamkommande flyktingar som 41-åringen haft sexuella relationer med.

Vidare fortskrider utredningen om den mystiska drunkningsolycka som tog livet av 41-åringens make och som inledningsvis antogs vara en olyckshändelse.

Under kvällen har nya uppgifter om 41-åringens beteende gentemot sin make framkommit. Tidningen Expressen skriver att anhöriga till maken uppgav att kvinnan - under en semesterresa tillsammans med maken våren 2015 då maken fortfarande var vid livet - betedde sig synnerligen märkligt mot honom.

Enligt uppgifter från de anhöriga som återges av tidningen gav 41-åringen honom en injektion av något slag, trots att maken uppges ha varit rädd för sprutor.

41-åringens make blev mycket sjuk av injektionen - vad sprutan innehöll är inte känt. Efteråt ska han enligt Expressen ha uppgivit att kvinnan hade "drogat" honom.

Enligt anhöriga fick han efteråt besöka läkare i både Egypten och Sverige. Uppgifterna om sprutan var inte det enda märkliga för de anhöriga - märkligt var också den plötsliga semesterresan till Egypten.

Ett halvår efter Egyptenresan drunknade mannen, kvinnan hade då utan hans vetskap tecknat en omfattande livförsäkring på 2,5 miljoner. Försäkringsbolaget IF har inte velat betala ut beloppet efter makens drunkning.

Försäkringsbolaget IF:s chefsutredare vill inte för tidningen Expressen uttala sig om uppgiften om den märkliga sprutan och injektionen, eller om Egyptenresan.

Kvinnan är, som tidigare nämnts, häktad av Västmanlands tingsrätt som på sannolika skäl misstänkt för mord på sin far och mordförsök på sin mor.