Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Obesegrade i elva matcher i rad - men mot Håbo kom förlusten

Tärnsjö har varit imponerande stabilt senaste tiden i division 4 Uppland herr i fotboll, och hade inför matchen elva matcher i rad utan förlust. Mot Håbo på bortaplan tog det dock stopp. 4–2 (3–1) blev segersiffrorna för Håbo.

– De var bättre än oss helt enkelt. Vi blev lite passiva i första halvlek och då straffade de oss. Vi tajtade till det lite efter deras 3-1 mål och lyckades göra 3-2 i slutet. Vi hade några möjligheter att kvittera men var inte tillräckligt kyliga sista tredjedelen. Några viktiga spelare saknades vilket också gjorde det lite svårare men de som var med krigade till slutet och det tar vi med oss! Våra unga spelare ska ha en eloge för sina inhopp idag. Vi släpper den här matchen och ser fram emot nästa, tyckte Tärnsjös lagledare David Namerius, efter matchen.

Målgörare för Håbo var Danilo Al-Saed, Jonathan Sjögren och Asokolo Simba, medan Tärnsjös mål gjordes av Hawbash Kadyr och Dennis Hammarbäck. Ett av Håbos mål var ett självmål.

Det här betyder att Håbo är kvar på tredje plats, och Tärnsjö stannar på fjärde plats, i tabellen.

Lördag 24 augusti 12.00 spelar Tärnsjö hemma mot Bälinge.