Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förbjud friskolor!

Annons

Förbjud friskoleföretag, låt inte heller privata företag ta över vårdapparaten!

Privata friskolor drivs endast att tjäna pengar, inte att bedriva välgörenhet. Det är det vanliga hos privata företagare.

Skattepengar går oftast till oseriösa privata företagare som ser till sin drift att sno så mycket

pengar som möjligt från oss skattebetalare. Att skänka skattepengar till rikas plånböcker är absurt, tyvärr hör det till högerns politik, ännu värre att Kristdemokraterna gömmer sig bakom Gud. Gud är god i bibeln, men KD är ett rent högerparti.

Detta är skrämmande med tanke att högerpolitikerna önskar sänka skatten. Regeringen gör att skattepengar ges ut helt gratis till de välbärgade och oseriösa företag. Allt detta blir dyrare för skattebetalarna.

I en kommun ska det i princip fungera som i ett tivoli. Det man förlorar på karusellerna tar man igen på gungorna. En del verksamhet får kosta mer för att sedan bli billigare i en annan verksamhet.

Dessutom när personal behöver byta område på grund av förslitning finns det möjlighet inom kommunen till andra jobb. Det struntar oftast privata företag i. Att personal ses som förbrukningsmaterial är inget

ovanligt hos dessa företagare. Det är bara att ta in en ny.

Vad gäller skolor, sjukvård och fritid borde det bli lag på hur det ska fungera. Då kan vi lämna frågan om privata intrång.

Det gäller att Sala kommun tar ansvar och sköter det. Inte att dumpa ansvaret till privata företag för att sedan låtsas om att det inte är kommuns ansvar.

Bästa är att det blir statligt så det blir lika för alla i vårt land var vi än bor. Pengar finns hur mycket som helst. De är bara hos fel ställen.

Arbetare sedan 1970, Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons