Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gedigen insats

Annons

Nya partiet Salas bästa har nu lämnat besked om sin politiska tillhörighet. Uppgörelsen med den rödgröna alliansen kan bara tolkas på ett sätt, Salas bästa är ett vänsterparti eller ett parti som under den kommande mandatperioden kommer att ställa sig bakom vänsterpolitik i Sala kommun.

Man brukar säga bättre sent än aldrig. Jag tycker att det borde varit ett minimikrav att, i likhet med övriga partier som deltog i kommunvalet, redovisa sin politiska hemvist före valet.

Ett dåligt agerande av Salas bästa – men inte förvånande med tanke på vad partiets företrädare uttryckt under valrörelsen och

efter valet.

Partiets återkommande och onyanserade påhopp på kommunalrådet Carola Gunnarsson (C) är ett lågvattenmärke, som jag under mina 43 år som tjänsteman och politiker inom Sala kommun inte upplevt tidigare.

Det har varit en förmån att i bland annat kommunstyrelsen och kommunfullmäktige samarbeta med henne de senaste tre mandatperioderna.

Hon har hängivet och gediget jobbat hårt med både stora och små frågor för kommunens utveckling, vilket framgår i en intervju med Christer Eriksson (C) i Sala Allehanda (13/10).

De uttalanden som företrädare för Salas Bästa gjort om Carola Gunnarsson och det politiska

arbetet i den borgerliga alliansen är minst sagt plumpt och oroande inför framtiden.

Dessa uttalanden tyder på en total okunnighet om vad som skett, vad som pågår och vad som planeras av utveckling inom Sala kommun.

Bo Ericsson (M), Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons