Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kolla snöröjningen!

Annons

På Bälgvägen i Morgongåva är snöröjningen under all kritik. Förra året fungerade det hur bra som helst, utan några vallar utanför infarter. Anlitar kommunen de snöröjare som är billigast utan att ta reda på om de kan utföra arbetet?

Jag skottar garageinfarten och cirka 1,5 meter ut i gatan, för det ligger vallar så långt ut. Sedan kommer plogen och lägger upp en stor vall för infarten.

Tror de som plogar att vi som bor här tycker de är roligt att skotta? Är det inte olagligt att lägga upp vallar för infarter?

Har försökt prata med den som plogar. Han svarade det inte gick att ta ta bort snövallarna med den maskin som de använder.

Det borde väl inte vara så svårt att ha rätt maskin för rätt jobb. Den som försöker att ploga lägger inte net bladet utan de blir däckavtryck varje gång den kommer.

Jag har även ringt till den som har hand om plogningen och fick till svar de var vår sak att lösa skottningen. När jag sade att snövallarna var upp till 2 meter ut i gatan fick jag svar att han skulle ut och kolla. De gjorde han och kapade vallarna, då gick det.

Nej, tillbaka till hur det var förra året! Då fungerade plogningen. Kommunen som betalar borde kontrollera snöröjningen och hålla inne pengarna som länge arbetet inte är fullgjort.

Hasse Bergström, Morgongåva

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons