Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt hyresgäst välja!

Annons

Detta är vår fjärde vinter i samma lägenhet hos Salabostäder och samma visa varje år. Vi har jättekallt inomhus. Så kallt att knappt ett duntäcke räcker till på natten.

Vårt barn som sover i sitt rum och som brukar sparka av sig täcket i natten, har cirka 19 grader i sitt rum på morgonen. Vårt barn får sova med strumpbyxor

under sina pyjamasbyxor. Att sova i kortärmat är omöjligt.

Varje vinter ringer vi och klagar. Vi får till svar att de inte kan göra nåt åt det. Är det 20 grader eller över kan de inte göra något. De var hit förra vintern med termometrar.

De visade under dagen 22

grader. Under dagen då solen är uppe och värmer, då man rör sig, går runt och gör saker, går värmen så klart upp en bit. Sitter man sedan ner i soffan under eftermiddag/kvällen känns det ännu kallare.

Vi har kvar en termometer och den visar numera efter en natt 19 grader. Ska det verkligen vara så? När man kommer in från kallt väder ute är det inte som att komma in i en skön värme, nej, man fryser fortfarande upp till en timme efteråt eftersom värmen inne inte är mycket bättre.

Det är inte bara jag som klagar, jag har grannar och bekanta som säger samma sak. Varför kan inte elementen vara på ordentligt och så får man vrida av dem om man tycker det är för varmt?

Jag betalar gärna 20 kronor

extra varje månad på vintern för att få det varmt. Tidigare år har vi haft en värmefläkt i dotterns rum, men den drar så mycket ström att det blir för dyrt! Gör något nu!

Igloo på Antarktis? Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons