Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt hotell, varför?

Annons

En sak frågar man sig när man ser att ännu ett hotell i Sala håller på att byggas mitt emot ett hotell som varit på nedgång i flera år: Tänker de som bygger inkvartera oss Salabor där?

För det första kostar det

mycket pengar att bygga ett hotell, även om det nu är ett privatägt företag som bygger kommer det att kosta pengar för oss kommuninvånare på ett eller annat sätt.

För det andra undrar jag hur man har tänkt att det nya hotellet ska få gäster. Ska det ta över de få gäster som Sala stadshotell redan har – eller hur tänker man egentligen?

Klart att jag, precis som byggherren, tycker att vi behöver något nytt, fräscht och modernt här i lilla Sala som kan locka fler turister till oss och öka våra redan låga turistsiffror.

Men däremot undrar jag om ett helt nytt hotell i en stad som inte har så många övernattande gäster är en så smart idé.

Det andra som slog mig direkt var att vi invånare inte fått höra något om detta bygge förrän det redan är halvklart. Är det för att man är rädd att få höra invånarnas reaktioner för tidigt eller vad beror det på?

Allt annat som händer här i staden brukar man i alla fall få ge en liten åsikt om men inte om detta och det är något som stör mig otroligt mycket!

Arg, Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons