Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Orättvist i lokaler

Annons

Jag undrar hur det kan komma sig att Puls verkar ha förtur på

lokaler och annat i kommunen?

Jag går på Sala Gymnastikförenings zumba och vi får inte plats alla i salen. Människor som vill träna zumba får vända i dörren eftersom det nu är begränsat till 50 personer i salen...

Det gäller att vara där minst en halvtimme innan träningen startar för att få en plats. Finns det någon större hall vi kan få vara i? Någon gång har vi varit 70-80 personer i sal 6 i idrottshallen = trååångt! Vi får alltså inte vara så många längre.

Samtidigt stod sex innebandytjejer och slog en boll till varandra i stora hallen. Men där får vi tydligen inte vara för det är en ”matchhall”, för bollsport? Det verkar helt galet.

Om det inte är match måste

väl vi kunna få vara där? Borde inte Sala kommun gynna föreningslivet över huvud taget – alla föreningar, inte bara Puls Aerobics?

Puls verkar också på Sala kommuns hemsida ha utrymme att göra reklam för sin verksamhet, en egen länk, en egen sala.se-sida under sport och fritid. Är det okej ur konkurrenssynpunkt?

De erbjuder också gratis bad om man köper träningskort hos dem nu. Vad har badet med Puls att göra? Eller är Puls på något vis sponsrat/ordnat av Sala kommun? Det är väl allas våra skattepengar som får betala gratis bad för dem som köper kort hos Puls? Eller betalar Puls det själva?

Jag vill inte att mina skattepengar går till att gynna Puls samtidigt som andra föreningar missgynnas! Det blir ju inte en okej konkurrenssituation för Sala GF och andra föreningar som inte kan erbjuda såna ”förmåner” som gratis bad till exempel.

Jenny, Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons