Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Roger Lander: Jag väntar ännu på svar, Edman!

Annons

SD-ordföranden Magnus Edman .

Magnus Edman väljer i sitt svar i SA 11/10 att belysa det faktum att han valde att blockera mig från sin politiska sida på Facebook. Men Edman missar målet totalt då han anger anledningarna till hans blockerande. Edman påstår att jag skrivit saker som han gjorde på 1990-talet.

Läs också: Jag heter Roger och vill ha svar av Edman (SD)

Svaret är att en annan skribent berättade om en händelse på en högstadieskola i Sala som Edman besökte fast han inte längre var elev på skolan i fråga. Under samma stund ska det ha dykt upp ett nummer av SD-bulletinen på ovan nämnda skola. Jag har alltså inte skrivit om det.

Vidare påstår Edman att det skulle finnas "en grupp" som skriver på flera Facebooksidor kopplade till SD.

Svaret är även här att detta inte alls stämmer heller. Jag kommenterade liknande artikeldelningar på en före detta arbetskamrats sida på facebook, vilket även många andra tillsammans med mig gjorde.

Jag har aldrig på något sätt skrivit eller på annat sätt uttryckt mig nedlåtande eller otrevligt mot Edman, tvärtom brukar jag be andra skribenter hålla en god ton.

Edman påstår att han svarat på mina frågor inledningsvis. Vilka frågor då undrar jag? Den enda fråga jag ställde till honom gällde Sala stadshotell och att det nyttjades som asylboende. Anledningen till min fråga runt detta var att Edman själv vid tre tillfällen delade negativa artiklar om just detta. Flera människor hade kommenterat riktigt osmakliga kommentarer på hans olika poster, men dessa lät Edman stå kvar medan han tog bort mina frågor.

Jag har aldrig på något sätt skrivit eller på annat sätt uttryckt mig nedlåtande eller otrevligt mot Edman, tvärtom brukar jag be andra skribenter hålla en god ton då jag vet att detta främjar ett bättre samtalsklimat.

Men när nu Edman bereds möjlighet återigen att svara på min fråga så misslyckas han kapitalt.

Varför delar du negativa artiklar på din politiska sida när ditt parti inte har en officiell åsikt i frågan? Eller var dessa delningar endast ett utpekande i vilken riktning dina inofficiella åsikter barkar hän?

Roger Lander, Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons