Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sämre än förr

Annons

Jag har länge retat upp mig på Salabostäders försämring av skötsel och service. Kommunen ska väl företräda oss vanliga människor och se till våra behov och önskemål. Men det har blivit tvärtom!

När jag flyttade in på Bryggeriet för elva år sedan fick jag en välkomstblomma. Blommor fanns även i tvättstugorna. Trevlig och glad personal fanns alltid på gården.

Ville man något var det bara att gå ut och prata

med någon, så fick man hjälp. När jag tvättade fönster och inte fick igen dem hämtade jag en kille som kom direkt och hjälpte mig. Det var då det.

Men vad hände sedan? Ja, inte tror jag att de trevliga ”jobbarna” som vi så väl behöver blev för dyra helt plötsligt. Hyran har ju höjts varje år, så det borde väl jämna ut sig.

Nej, sanningen att säga är det nog samma problem här som på alla ställen. Många chefer vill bestämma för en hög lön. Vad gör de egentligen för nytta? Och, framför allt, vad kostar de? Varför drar man inte in på dem?

Helst tycker jag att nästa vd för Salabostäder ska bo i bolagets hus också. För hur ska han annars kunna veta hur allt fungerar och hur det ska vara?

Egentligen skulle vi alla hyresgäster göra uppror mot bedrövelsen. Men hur? Storma kommunhuset? Kan det vara något?

W Andersson, arg hyresgäst, Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons