Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SBÄ höjer inte skatten

Annons

Jag vill göra det glasklart för Mathias Goldkuhl (M) (15/10) att Salas bästa är Salas bästa och inget annat. Vi har våra väljare, vi har vårt partiprogram och vi tar våra beslut likväl som Moderaterna och Vänsterpartiet gör.

En moderat eller centerpartistisk anhängare i valet 2006 som röstade på Salas bästa i valet 2010 kan väl omöjligen ha röstat på Salas bästa för att man var nöjd med Centerpartiet eller Moderaterna, det faller på sin egen orimlighet.

Det känns som om moderater i Sala inte till fullo förstått vad vi i vårt parti står för – eller är det Mathias Goldkuhls egen ståndpunkt som han redovisar i Sala Allehanda?

Även om vi valt sida finns det säkert frågor som även vi och hans parti kan stå upp för kommande mandatperiod. Salas bästa har inte för avsikt att pajkasta via media.

Ibland har våra uttalanden fått för stora proportioner i vårt förhållande till Carola Gunnarsson (C). Hon är en erkänt duktig politiker, men vi har inte samma syn som hon och Centerpartiet på hur Sala ska utvecklas.

Vi har i förhandlingar med

övriga partier i vår koalition inte behövt kompromissa på någon fråga hittills samtidigt som vi fått löften om att skattehöjningar inte kommer att ske under mandatperioden.

Trots att många i vår partistyrelse är borgerliga sympatisörer på riksplanet så har vi avgivit ett vallöfte till Salas befolkning om att söka det samarbete som vi tror ska gagna Sala kommun bäst och det är det vi nu realiserar.

Nu ska vi se till så att Sala

växer, att vi får festivaler och evenemang på gator och torg till sommaren 2011, att Stadsparken lever upp, att ett konserthus byggs, att landsbygden får mer att säga till om och att företagande och entreprenörskap ska prioriteras i Sala.

Jag anser att Moderaterna genom sin insändare verkligen visat sig från sin absolut sämsta sida och gjort så att politikerföraktet bara växer i Sala kommun.

Sluta tala om ideologiska låsningar och kom i stället ner på Salanivån och börja samarbeta kring praktiska lösningar – för Salas bästa!

Salas Bästa

Marcus Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons