Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stoppa inte köpcentrum!

Annons

Det börjar redan lukta mygel från kommunhuset innan ens det nya maktblocket har satt sig vid rodret. Vems intressen företräder blivande kommunalrådet Per-Olov Rapp (S) när han försöker förhindra att ett köpcentrum byggs på Silvervallens plan?

Jag tar mig friheten att tolka att det sker påtryckningar från profiler som förekom i debatten som representanter för Sala bästa inför valet och har stora intressen i gallerian Sala Torg – och som är ivriga att ändra dessa planer.

Om ett köpcentrum byggs, som har varit planerat sedan länge på nuvarande Silvervallen, blir det ett allvarligt hot mot Sala Torg.

Det osmakliga sätt som Salas bästa har smutskastat nuvarande kommunalrådet Carola Gunnarsson (C) för att få till ett regimskifte, och därmed möjligheten att riva upp nuvarande planer för bygget av ett nytt köpcenter, gör mig bedrövad.

Jag tycker detta rimmar mycket dåligt med Salas bästas programförklaring om att gynna nyetablerings av företag. Jo visst, bara de nya företagen inte konkurrerar med redan etablerade. Jag undrar om det är så politiken ska genomföras de närmaste fyra åren.

Mån om nyetableringar, Sala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons