Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad händer SA?

Annons

Angående Bernt-Erik Rutströms fråga i SA 4/1:" Vad har hänt med SA?"

"Endast i Sala Allehanda finner du de riktigt lokala nyheterna från Sala. Ingen annan än just SA har dessa", svarar chefredaktör Daniel Nordström.

Vän av demokrati undrar då. Ska det vara så omöjligt att kolla det politiska läget (innan beslut fattas av politikerna). Måste väl finnas en journalist som värnar om den lokala demokratin?

Jan-Erik Eriksson

SVAR:

Tack och lov finns det mer än en journalist i Sala som värnar den lokala demokratin.

Dels har vi den duktiga redaktionen i Sala som ägnar sig åt den fördjupande journalistiken, dels har vi våra desk- och liveredaktörer som ständigt uppdaterar salaallehanda.com med aktuella nyheter.

Förutom det finns även en chefredaktör och ansvarig utgivare och nyhetschefen och stf utgivaren Cissi Vangbo. Jag kan garantera att även vi två ständigt värnar den lokala journalistiken och demokratin i Sala.

Jag är mycket stolt över vår redaktion i Sala, som gjort enormt mycket bra journalistik under 2016 och som kommer att fortsätta i samma goda stil under 2017.

Ett av våra viktiga uppdrag är att granska politiker och makthavare. Det gör vi – och det kommer vi att fortsätta att göra.

Daniel Nordström, Chefredaktör och ansvarig utgivare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons