Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vintern är inte slut

Annons

Har inte Sala kommun några pengar kvar till sandning av vägarna i de mindre tätorterna?

Den frågan är berättigad att ställa efter extremhalkan i slutet av februari, extremhalka som faktiskt inte drabbade bara centralorten. Inte ett sand- eller gruskorn på de vägar i den tätort där jag bor.

Tror de som har budgeterat pengar för sandning och snöplogning för vintern 2011 att det inte kunde bli en vargavinter även i år efter förra årets stränga och snörika vinter?

Eller när nu detta trots allt blivit ett faktum, kan då inte den nya kommunledningen få fram ”nya” pengar så folk inte ska behöva riskera att bryta armar och ben bara för att inte den gamla ledningen varit tillräckligt förutseende?

Eller tycker man att landstinget ska stå för sådana här kostnader i form sjukvård till de drabbade när vintern är som den är?

Ansvariga politiker, åtminstone de i den nya ledningen, hur har ni tänkt att vi medborgare ska tillbringa resten av vintern, i våra förvärvsarbeten eller i sjuksängen?

Ge gärna svar genom insändarspalten. För ni tror väl inte att vintern är slut i och med att ”vårmånaden” mars har börjat. Det sägs att mer snö och kyla är att vänta ända in i april. Och sen kommer väl fler vintrar under den innevarande mandatperiod.

Pensionär i Sala kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons