Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kabaré med Pippitema

Annons
Hela förskolan på samma bild, barn och personal.Bild: Susanne Sävström

Den tionde juni hade Abrakadabra förskola sin årliga kabaré. Det var en vacker och varm torsdagseftermiddag som vi på Abrakadabra sjöng för släkt och vänner. Solgruppen som är de äldre barnen på förskolan hade haft ett Pippitema både höstterminen och vårterminen så det var sånger som hörde till det temat. De klädde ut sig efter temat också. Pippi var där, några sjörövare, Annika och en fin Herr Nilsson tittade in.

Stjärngruppen som är de yngre barnen klädde ut sig till olika djur, det var blandat med djur, krokodil, tiger, hund, katter, kråka som kom till oss för att sjunga. Efter föreställningen hade vi knytis och en mysig stund tillsammans. Det var inte bara vädret som var vackert utan sången också.

Susanne Sävström, personal på Abrakadabra

Lo tackade Rebecka och Freja för deras tid på Abrakadabra som denna eftermiddag var Pippi Långstrump. Till hösten börjar de i förskoleklass och vi kommer att sakna våra duktiga och stora tjejer. Lycka till.
Kråkan Eva och Leoparden Jonathan trivdes tillsammans.
Jonathan, Svea och Erik sjunger Rockspindel.
Fritz, Alexander, Ludvig och Laban sjunger nog en sjörövarsång, kanske Kalle Teodor. Max och Maximus syns lite de också på bilden.
Wilmer, Filip, Jennifer och Rebecka laddar till nästa sång.
Julias mamma, Julia, Jonathan, Svea, Simon och Annica koncentrerar sig för sång.

Mer läsning

Annons