Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sala Sparbank firar 190 år – får besök av Panetoz

På lördag firar Sala Sparbank sin 190- årsdag på Stora torget i Sala med Lilla Sparbanksloppet och spelning med Panetoz.

Annons
Pristagare av Miljonen 2017.

Anmäl text- och faktafel

Under födelsedagsfirandet kommer också Miljonen att delas ut för femtonde gången, då Sala Sparbank delar ut sitt överskott till organisationer och föreningar inom Sala och Heby kommun. I år har de fått in 84 ansökningar och under lördagen kommer 30 stycken av dessa initiativ att få ta del av Miljonen.

– I år har vi fått in många ansökningar om hälsa och idrott. Det här är områden som ligger oss varmt om hjärtat. Att möjliggöra att fler barn och unga får en meningsfull fritid genom att kunna ha ett fritidsintresse, oavsett om man håller på med teater eller idrott. Det tror vi är viktigt för våra barn och ungdomars hälsa – såväl den fysiska som den psykiska, säger Christer Eklind, vd på Sala Sparbank, i ett pressmeddelande.

Firandet börjar med Lilla Sparbanksloppet och senare kommer Panetoz att bjuda på musik. På Stora torget kommer det under lördagen också finnas tårta, ponnyridning och en trollkarl och jonglör på plats.

Mer läsning

Annons