Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skolchefen: All personal ska ha tack

Jag vill av hela mitt hjärta och på Sala kommuns vägnar rikta ett varmt och uppriktigt tack till alla lärare och övrig personal inom Utbildning och Arbetsmarknad.

Genom en insändare den 18 juli har jag uppmärksammats på att det finns personal som inte nåtts av kommunens stolthet och tacksamhet, särskilt mot bakgrund av arbetet under de särskilda förutsättningar som rått med pandemin.

Det är som jag skrev i mitt nyhetsbrev till all personal 1 juli, att vi har haft ”en tuff tid med corona-pandemin som förhoppningsvis börjar tona ut under hösten så att allt mer kan återgå till det normala. Det har varit tufft för såväl elever som för personal. Vi kommer att behöva leva med konsekvenserna.”

Ett tack för arbetsinsatserna är verkligen på sin plats, men mödan måste också ge resultat i form av en bra arbetsmiljö för såväl barn, elever och personal. En viktig faktor där är stärka rektorer, lärare och alla medarbetare i att lägga grund för ett tillitsbaserat ledarskap.

Sala kommun skall vara en attraktiv arbetsgivare. Vi som arbetar inom Utbildning och Arbetsmarknad ingår i en stor gemensam organisation, Sala kommun, där vi också har skäl att uppmärksamma kollegor inom andra områden, som också gjort bragdartade arbetsinsatser under senare tid.

Önskar er alla en fortsatt fin sommar!

Anna Wiklund, skolchef Sala kommun

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel