Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Camilla Johansson skapade en egen salong

33-åriga Camilla Johansson har förverkligat drömmen om
en egen verksamhet. Nu har alla pusselbitar fallit på plats.

Annons

Den lågmälda musiken, de tända ljusen och den harmoniskt inredda lilla salongen förmedlar lugn och ro. Här hämtar Camilla Johansson ny kraft och energi samtidigt som hon förmedlar lugn och välbefinnande till sina kunder.Salongen har Camilla, som är hudterapeut, inrett själv i hemmet på Räfsvägen i Heby. Inredningen går i vitt och svart med värmande röda inslag. De små ljuslyktorna som är utplacerade i salongen har hon tillverkat själv.

– Jag älskar att pyssla och har ständigt för många projekt på gång, men det är så roligt att jag inte kan låta bli, säger Camilla.

Fram till i somras arbetade hon som hudterapeut på en salong i Sala. När hon skulle återvända till arbetet efter att ha varit föräldraledigt med tvåårige sonen Milton var livspusslet svårt att få ihop.

– Jag har ju ytterligare ett jobb som fritidsledare på Ungdomslokalen i Sala som jag inte ville göra avkall på. Dessutom jobbar min sambo Göran inom handeln och som deltidsbrandman. Det blev svårt att knyta ihop alla trådar för Miltons bästa.

Camilla Röjerås

Läs hela artikeln i onsdagens SA!

Mer läsning

Annons