Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rubrik saknas

Annons
@IN Bildtext 9 - kopia:Lars Flodin, fyller 50 år.

Lars Flodin, Kolbäck,

fyller 50 år i dag.

Han är född i Sabbatsberg i Stockholm.

Lars Flodin har under sina första nio skolår gått i skolan i Långbrodal innan han började på El- och teletekniskt gymnasium i Brännkyrka. Därefter har han läst ledarskap och data vid Statens skola för vuxna samt juridisk översiktskurs och statskunskap vid Stockholm universitet. Han har även läst organisation och ledarskap vid Handelshögskolan i Stockholm samt vid Mälardalens högskola.

Bland tidigare arbetsplatser finns Motions-centrum i Hallstahammar, ABF Västra Mälardalen, Försäkringskassan, Informationsdesken vid Mälardalens högskola och Handelshögskolan. I dag är Lars Flodin politisk assistent för Miljöpartiet de gröna i Västmanland, Västerås och Hallstahammar. Tidigare har Lars Flodin bland annat varit zonordförande i Lions, parlamentarisk utredare för handikapprörelsen och TCO-ombud. I dag sitter han i kommunstyrelsen, i miljö-nämnden och tekniska nämnden, men även i Teater Västmanlands styrelse och är ersättare i landstingsfullmäktige.

Lars Flodin har tidigare haft många föreningsengagemang som exempelvis inom Lions, Hammar-teatern, Fristaden FK och Attila Rugbygäng. I dag engagerar han sig i Villa-ägarna och ST.

Bland fritidsintressena finns motor, fiske och friluftsliv. Förutom dessa intressen tycker han även om att ägna sig åt mat och dryck, sång, dans, musik, teater och rugby.

Mer läsning

Annons