Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckominut för Heby AIF

Två mål på en minut i mitten av första halvlek frälste Heby AIF i lördagens hemmamatch i division 3 mot Söderhamns FF. HAIF vann till slut med 2-1 (2-0).

Annons

Martin Lindbom sköt själv 1-0 i 22:a spelminuten efter ett inlägg från Andreas Varnberg och Lindbom spelade sedan fram till Alexander Viri som ordnade 2-0. Det var mindre än en minut mellan målen.

Det här blev en märklig match där gästerna hade det klart största bollinnehavet. Söderhamn försökte hela tiden vårda bollen och breddade bra, men saknade ofta udd i anfallen. Det blev en gnällig och småful första halvlek.

Heby visade stundtals upp ett mycket dåligt passningsspel och förlorade en hel del närkamper på mitten. Glädjeämnet var försvaret som sattes på svåra prov då gästerna jagade en kvittering mot slutet

-Nej, det här är för dåligt av oss. För många av våra spelare är inte i matchform, säger Hebytränaren Henrik Alriksson.

Söderhamnstränaren Henrik Åhnstrand var rejält besviken efteråt.

- Jag tycker att vi var värda poäng. Men sedan Heby gjort sina snabba mål fick vi bara jaga och Heby spelade på resultatet. Jag trodde nog att Heby skulle våga mer än så här på sin hemmaplan, säger han.

Bäst i Heby var Erik Johansson, Jonas Ahlin, Andreas Warnberg och målvakten Conny Landström som gjorde en fantomräddning mot slutet.

Läs mer om matchen i måndagens SA.

Mer läsning

Annons