Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ö Arena ärhallens nya namn

Sala ishall finns inte mer. Nu ska hallen heta Ö Arena de tre kommande åren. ”Det ska vara ett levande samspel mellan oss och företaget”, säger klubbens ordförande Mikael Andersson.

Annons
Sala Hockeys ordförande Mikael Andersson presenterar namnet på ishallen. Till höger står mannen bakom företaget, Peter Östlund. Foto: Niclas Bergwall

”Nya” Sala Hockey jobbar hårt för framtiden och föreningens ekonomi börjar komma på fötter.

– Det går bra just nu och vi har fått många nya sponsorer. Men det är mycket jobb som återstår, säger Mikael Andersson.

Sportsligt så har säsongen varit klart godkänd för både senior-, junior- och ungdomslag. Men det återstår ändå mycket innan föreningen är där de vill vara.

Nu kommer nästa kliv in i framtiden för klubben: En sponsor har köpt rätten till namnet på ishallen.

– Den här idén har funnits i klubben en tid och det var Fredrik Brokmark som väckte frågan. Vi har haft den med oss en tid och jobbat med lite olika företag.

Det är Salaföretaget Ö, med inriktning på yrkeskläder inom alla yrkesgrupper, som skrivit ett kontrakt med Sala Hockey. Företaget jobbar också med skyltar och reklam.

– Det var vid föreningens sponsorresa på en elitseriematch som mitt företag bestämde sig för att samarbeta med Sala Hockey och dagen efter tog vi i hand på det, berättar Peter Östlund.

Peter är uppväxt i Ransta och har en bakgrund inom nuvarande bransch i flera år. Han drev PPC i många år, ett företag som såldes 2007 och tidigare i år startade han sitt nuvarande företag.

– Det här är ett sätt för mig att nå ut till kunder. Jag tror det kommer att bli ett samarbete med Sala Hockey, säger Östlund.

Läs mer i onsdagens SA.

Mer läsning

Annons