Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stanley Andersson var Broddbo trogen under sin livstid

Stanley Andersson var en otrolig eldsjäl som genom åren med entusiasm, glädje och ett alldeles speciellt driv fick saker att hända i Broddbo. Han drev så många framgångsrika projekt och alltid med glädje och många skratt.

Vi har varit många som har fått förmånen att arbeta tillsammans med Stanley. Det har byggts ishockeyrink, skidspår, röjts sly och träd runt omkring och i Broddbo. I Broddbo sportklubb har det ordnats många tävlingar med mera, samt allt ideellt arbete så att Broddbo idag har en fin och väl underhållen bygdegård. Dessutom de alltid lika trevliga valborgsmässoaftnar samt midsommarfiranden som har anordnats vid bygdegården, alltid med Stanley i täten.

Det brukar sägas att ”en typisk Broddbobo beskrivs som öppen, arbetsam, företagsam och sportig. Det finns en glädje och driftighet som förenar människorna i byn”. Den beskrivningen stämmer in på Stanley Andersson till hundra procent!

Vi är glada för alla fina och glada minnen, och vi sörjer Stanley och sänder våra varmaste tankar till Monica, barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Styrelser i Broddbo bygdegårdsförening och Broddbo sportklubb

genom Lilian Stenbom