Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tärnsjö svårslaget - tionde matchen i rad med poäng efter 3–2

Annons

Matchen slutade 3–2 (2–1) när Tärnsjö tog emot Vattholma på Furuvallen. Det betyder att Tärnsjö gick obesegrat från planen för tionde matchen i följd i division 4 Uppland herr i fotboll.

– Ja det var en skön och viktig seger idag. Vi vinner fast vi inte alls kommer upp i nivå, leder med 2–0 men bjuder in dem i matchen med två enkla misstag. Jimmy Persson gör dock ett oerhört snyggt och viktigt mål en bit in i andra till 3–2. Kul att Jesper Hellman fick igång målskyttet också med två mål i första halvlek. Ingen bra match men en stark krigarinsats och tre mycket viktiga poäng, kommenterade Tärnsjös lagledare David Namerius.

Jesper Hellman gjorde två mål och Jimmy Persson ett mål för Tärnsjö, målen för Vattholma gjordes av René Williams och Emil Granelius.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Tärnsjö på fjärde plats och Vattholma på tionde plats.

Nästa motstånd för Tärnsjö är Kåre. Lagen möts onsdag 14 augusti 18.30 på Kårevallen.