Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thorsten Eriksson gjorde många värdefulla insatser för Lions hjälpverksamhet

Thorsten Eriksson, vår Lionsbroder, har gått ur tiden. Han blev 83 år och var sedan 1986 en hängiven lionsmedlem, både lokalt i klubben i Sala och inom vårt lionsdistrikt 101-U, där han gjorde många värdefulla insatser för Lions hjälpverksamhet.

Anmäl text- och faktafel

Bara något år efter att han kom med i Sala Lions Club blev han klubbens president. En post som han sedan innehade ytterligare två gånger under åren. Thorsten engagemang och entusiasm uppmärksammades även på distriktsnivå och i mitten av 1990-talet valdes han till distriktsguvernör och efter förtjänstfullt arbete inom distriktet under flera år valdes han 1998 till GRO, guvernörsrådets ordförande, den högsta posten inom Lions i Sverige.

Mest känd för Salaborna blev Thorsten säkert under sina 30 år som huvudansvarig för Salas luciafirande, som Lions Sala årligen arrangerar i samarbete med Sala Allehanda. Thorsten Eriksson är saknad och lämnar ett stort tomrum efter sig i Sala Lions Club. Våra tankar går till hans familj.

Lionskamraterna i Lions Sala genom Hans Brehmer och Hans Karlsson