Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till minne av Anna-Britt Lindman

"Anna-Britts ledord var snällhet, godhet och förnöjsamhet. Hon var min innerligt älskade livsföljeslagare i både arbete och fritid", skriver maken Göran Lindman.

Min kära maka Anna-Britt Lindman har lämnat oss alltför tidigt. Vi träffades 1972 på gammeldanskurs och blev sedan tillsammans 27 maj samma år. 3 år senare 27 maj förlovade vi oss vid Styggforsen i Boda, Dalarna.

Ytterligare 3 år senare den 27 maj gifte vi oss i Norrby Kyrka. Då hade vi båda gått klart en lastbilskurs som också kom att bli den bransch inom vilken vi hade vårt gemensamma företag.

Vi köpte ett torp i Norrbäck som vi byggde ut och rustade. Sedan följde flera år med både lastbilar, maskiner, barn och hem, både lyckliga och slitsamma år. För Anna-Britt räckte tiden även till för ideellt arbete i olika organisationer samt körsång i Norrby kyrkokör.

Anna-Britts ledord var snällhet, godhet och förnöjsamhet. Hon var min innerligt älskade livsföljeslagare i både arbete och fritid. Sin optimism och stora livsglädje hade hon kvar in i det sista. Hon kämpade på och jag gav allt stöd jag kunde. Men i kampen mot sjukdomen kunde jag bara hjälplös se på.

Nu skiljs vi åt en tid tills vi ses igen och får vara tillsammans för alltid. Måtte jag kunna se alla ljusa minnen vi har trots denna enorma saknad jag känner.Jag är så tacksam för våra 45 år tillsammans.

Göran