Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till minne av Ewa Hjorth

Kära Ewa Hjorth har lämnat oss alla i djupaste sorg och saknad.

Efter en kort tids sjukdom orkade inte hennes kropp längre. Det känns helt ofattbart att hon inte finns längre, hon som alltid fanns där för oss alla, sin Benke och Robert med familj först och främst men även alla vi andra. Jag arbetade tillsammans med Ewa från 1980 talet i framför allt Kommunals olika konstellationer och nu hade vi gått över i SKPFs organisation.

Hon skulle bli vår nya ordförande, vi hade många planer för framtiden. Ewa arbetade alltid för att hjälpa andra människor. Så många som fått hjälp med försäkringsfrågor och fått sina pengar tack vare henne. Alla medlemmar i sektionen i Svenska Kommunalarbetareförbundet i Sala som hon ställde upp för och förhandlade för. Jag kan inte förstå eller fatta att vi inte skall stå bredvid varandra på Coregymnastiken, att jag aldrig mera får träffa henne, vi hade så mycket gemensamt, jag var ju bara några månader äldre, våra pojkar är jämngamla och vi hade framförallt varsin Bengt, gemensamma intressen inte bara arbeten utan även fritidssysselsättning som trädgård och blommor. Hon var en mycket fin och älskad vän och jag gråter många tårar och saknar henne så. Vila i frid Ewa.

Britt Carlquist