Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tionde förlusten i rad för IBK Sala

IBK Sala får fortsätta vänta på nästa seger i division 1 Region Svealand i innebandy. När laget mötte Lillån hemma i Sala Idrottshall på lördagen blev det ännu en förlust, den tionde i följd. Detta efter 10–3 (4-3, 3-0, 3-0) i Lillåns favör.

IBK Salas tränare Stefan Ekström kommenterade matchen:

– Vi gjorde en riktigt stark första period men släppte ändå in några för enkla mål igen. I den andra perioden gjorde vi ytterligare några enkla missar och Lillån passade på att göra mål på några av dom. Inför sista gjorde vi om i laget för att låta alla spelare få speltid då det var sista hemmamatchen för denna säsong, då gick Lillån iväg med några mål till vilket i sig inte gjorde någon skillnad för oss eller dem. Jag ville att vi skulle fortsätta ha känslan som vi jobbat med hela säsongen, att alla ska känna sig delaktiga i det jobb vi lagt ner under en lång säsong och hittills 25 matcher. Nu är det bara en match kvar och det är Kristinehamn borta, en repris på förra säsongen då vi avslutade kvalet också borta mot samma lag. Vi hoppas dock på annat resultat än det blev då, men är medvetna om att det blir tufft då Kristinehamn gått bra på slutet samt nu har chansen att klara sig upp till kvalplats istället för att åka ur direkt.

IBK Salas mål gjordes av Hilma Larsson, Maria Guldbacke och Jeanette Tallroth, Lillåns av Alva Lysén 3, Josefine Jonsson 2, Felicia Johnsson, Therese Mineur, Signe Wilhelmsson, Nadin Aldeeb och Vera Hertzman.

Med en omgång kvar är IBK Sala sist i serien, och Lillån är på tolfte plats.

I nästa omgång har IBK Sala Kristinehamn borta i Brogårdshallen, lördag 16 mars 16.00.