Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blondinbella tipsade unga entreprenörer

- Det är en jättestor inspiration att de tror på oss. Man kan inte förlora något på det här, säger Beatrice Helmersson, 18 år, som har ett eventföretag.

Annons
Andrea Norstedt och Julia Andersson var på inspirationsmöte under fredagen. I bakgrunden syns Blondinbella som gav dem råd och tips.

Beatrice Helmersson talar om bland annat Heby kommun och Sala sparbank. Hon och de andra ungdomarna har fått 2 000 kronor i startbidrag för att komma igång med sina företag.

De kallas för sommarlovsentreprenörer och ska nu ut i arbetslivet med sina nybildade företag. I dag har de inspirationsdag och workshop. Blondinbella har hållit i en föreläsning.

- Vi har brainstormat med Blondinbella. Hon har gett tips och sånt om hur man ska marknadsföra. Hon är jätteduktig, säger 18-åriga Julia Andersson som har startat ett måleriföretag tillsammans med jämnåriga Andrea Norstedt.

Också Blondinbella var nöjd med att träffa ungdomarna från Heby kommun.

- Jag ler ända upp till öronen. Det här är otroligt kul. Jag önskar att det fanns sånt här när jag började. Det här är min passion, säger hon.

Beatrice Helmersson var nöjd.

Mer läsning

Annons