Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centrumkyrkan arrangerar Barnens dag i Heby

Annons
Andreas och en pojke.Bild: Privat

Flera hundra besökare, majoriteten barn, besökte Barnens dag och det gick inte att ta miste på barnens förtjusning och glädje!

Alla aktiviteter och allt ätbart var gratis. Barnen hoppade i hoppborg. De brottades iförda superhjältarbrottardräkter. Bungee Run var mycket uppskattat och där både vuxna och barn testade sina krafter. På området fanns även möjlighet att spela pingis, fotboll och innebandy. Inne i kyrkan målades barn i ansiktet. Många barn ville även sjunga i mikrofon på scenen (singback) med strålkastare och rökmaskin.

Det vreds hundratals av ballongfigurer och barnen fiskade upp godispåse i fiskdammen och fick busa lite med clownen. I glassbaren fanns det många sorters glass, strössel och såser att välja mellan. Blev man lite mer hungrig så serverades det även korv med bröd. En popcornmaskin poppade popcorn som sen delades ut i strutar.

Vädret var det bästa tänkbara med undantag för några regndroppar och en del svarta moln under eftermiddagen. En underbar dag med andra ord. Glada, upprymda och mätta barn!

Anette Tofters

Bungee run.
Fiskdamm.
William.

Mer läsning

Annons