Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotbollsskola i Östervåla

Vilken succé Landslagets Fotbollsskola blev i Östervåla! Det var 80 barn i åldrarna 6-12 år, som under 4 dagar och 5 timmar per dag blev drillade av våra duktiga ledare.

Annons
Bild: Privat.

Det var inte bara fotboll som gällde, det hände även andra saker. Som sponsor deltog även Svenska kyrkan och informerade varje grupp om barnarbete, orättvisor till exempel. Även Östervåla brandkår kom på fredagen och visade sina kunskaper.

Veckan avslutades med att barnen tågade in på Lundavallen tillsammans med B-lagsspelarna i Östervåla IF och Rasbo IK, där man ställde upp sig som vid en landskamp tal och nationalsång framfördes. Mäktigt!

Målet för fotbollssektionen med fotbollsskolan var att alla skulle ha roligt denna första sommarlovsvecka. Ett mål som infriades!

Ledare för fotbollsskolan var: Albin Sjöberg, Anna Johansson, Nora Taub, Martin Johansson, Jacob Ekström, Philip Fabrelius, Tobias Torstensson och Peter Sporrong. Även Lars-Göran Larsson hjälpte till med kort varsel när någon av de andra ledarna hade förhinder! Även ÖIF:s herrtränare, Christer Persson, fanns på plats en hel dag och gick runt i de olika träningsgrupperna. Även caféet höll öppet hela veckan med hjälp av Lotta Olsson och Nina Eriksson.

Bra insats av er alla! Vår ungdomsansvarige Peter Sporrong har hållit i allting både före, under och efter fotbollsskolan, han är guld värd. Vi är också väldigt tacksamma för Svenska kyrkans medverkan!

Vi ser redan fram emot nästa års fotbollsskola!

Östervåla IF fotbollsektion

Bild: Privat.
Bild: Privat.
Bild: Privat.
Bild: Privat.

Mer läsning

Annons